De outfit van Belle: iglo+indi sensen gym top & sequin skirt

De outfit van Belle: iglo+indi sensen gym top sequin skirt

Een zonnestraaltje is het! Onze lieve Belle…deze outfit staat haar waanzinnig mooi!

We zijn een groot fan van het kinderkleding merk iglo+indi door hun veelzijdigheid in de kleding en fantastische kwaliteit. Naast de comfortabele dagelijkse kinderkleding ook de pailletten, tule en sprookjesachtige jurkjes.

Belle heeft een organic Sensen gym-top aan: Een soort romper is het, maar dan voor grotere meisjes. Ideaal om als topje te dragen bij rokjes, broekjes of gewoon naar de gymles…Zelf had ik nooit eerder over het bestaan gehoord, een romper voor 4 jarige en twijfelde vrij lang of dit überhaupt wel zo handig is. Je weet het wel, die drukknopjes onderin… Maar eigenlijk is het best wel een hebbe-dingetje want je doet hem gewoon over de onderbroek heen. Een leuk zomers item en erg handig voor op school wanneer je kleuter nog in ondergoed moet gymmen dan kan deze gewoon aanblijven als gympakje. De magische Sequin midi-rok met all-over pailletten is hier een echte eye-catcher en is dit niet voor school bestemd, maar zeker wel voor een leuk feestje!

De uitgebreide collectie van iglo+indi is bij Adorable Kidzz online store te vinden en nu ook met 30% korting!

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie

Leave a Reply