Vakantie outfit van Lotus: trendy bloomer van Piñata PUM

Vakantie outfit van Lotus: trendy bloomer van Piñata PUM

Afgelopen weken hebben we onze vakantie in Italië doorgebracht en hebben we natuurlijk onze mooiste zomerse outfits meegenomen, waaronder ook de musthave’s van dit seizoen.

Eerder heb ik de outfit van Belle in de Spaanse kinderkleding Piñata PUM gedeeld en omdat ik zo enthousiast werd van al die vrolijke kleurtjes en jurkjes heb ik ook gelijk iets voor Lotus geshopt: een gele tuniek/jurk en een bijpassende bloomer. Ideaal voor onze vakantiebestemming, maar ook hier in Nederland in de zomer. De bloomer’s zijn echte musthave’s van dit seizoen en niet alleen voor de kleine meisjes, maar ook voor peuterjongens, een uniseks-item dus. Ik shop bijpassende bloomers altijd bij jurken en tunieken en deze van Piñata PUM zijn zowel in combinatie met de tuniek als afzonderlijk te dragen. Gemaakt van 100% luchtig katoen en met een ruim vallende pasvorm is dit ideaal voor een dagje strand of speeltuin.

Piñata PUM is vanaf aankomende winter te koop in Nederland.
www.pinatapum.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl

@minibelle.nl-6330@minibelle.nl-6316@minibelle.nl-6328@minibelle.nl-6237@minibelle.nl-6260@minibelle.nl-6254@minibelle.nl-6296

Creative Commons-Licentie

Leave a Reply