Een onmisbaar item tijdens de autovakantie

Een onmisbaar item tijdens de autovakantie

Een paar weken terug zijn we naar het zonnige Italië gegaan met de auto. Dat deden we in twee dagen met een overnachting in Duitsland, maar dankzij files en het vaker stoppen zijn we toch circa 11 uur per dag onderweg geweest.

Voor de peuter of kleuter kan zo’n lange autorit best wel vervelend zijn. Een opbergpaneel in de auto is dan opeens een onmisbaar item tijdens de autovakantie: Alles ligt gelijk op zijn plek en slingert niet door de hele auto. Belle kon tijdens het rijden alles zelf pakken en zelf kiezen wat ze wilde doen: Kleuren, stickers plakken, lezen of met haar Schlech diertjes spelen. Lilliputtens heeft het alweer erg leuk gedaan met herkenbare figuurtjes, vrolijke kleurtjes en veel kleine en grote handige vakjes en zelfs de drinkbeker paste er ook gewoon in!

Lilliputiens opbergpaneel is eenvoudig te bevestigen aan een van de voorste autostoelen met een click-systeem en verstelbare riem. Maar het echte pluspunt is dat het paneel opgevouwen kan worden en wordt het met drukknoopjes vanzelf een soort koffertje zodat je alles gelijk bij de hand hebt: Ideaal voor de tussenstop, picknick of gewoon meenemen op bezoek.

Alles van Lilliputians shop je hier


Credits: fotografie ©minibelle.nl

@minibelle.nl-4773@minibelle.nl-4749@minibelle.nl-4764@minibelle.nl-4754@minibelle.nl-4774@minibelle.nl-4792

Leave a Reply