De outfit van Senne: een jongensachtige zomeroutfit

cool Jongens outfit Pinata Pum

Senne is inmiddels 2 jaar en dus nu echt geen baby meer (snik..snik..wat gaat het snel!)….

Dat betekent dat ik voor hem ook niet meer op de babyafdeling kan kijken en de outfits al snel wat stoerder worden. Ook wordt zijn spel nu ruiger en laat hij zich met regelmaat als grap op de grond vallen. De kleding die hij aan heeft moet dus ook steeds meer tegen een stootje kunnen. Hoewel ik echt nog geen afscheid kan nemen van de fijne onesies en zachte kleurtjes, vond ik in deze outfit van Piñata Pum een goede tegenhanger.

Senne draagt een blauw en wit gestreepte broekje die ik bij de pijpen nog wat heb opgerold. Het broekje heeft elastiek aan de bovenkant wat je zelf kunt verstellen, dus dit draagt comfortabel.

Het blauwe t-shirt is naar mijn mening niet te fel en nog steeds subtiel met kleine maritieme afbeeldingen. De stof is zacht en soepel en combineert mooi met het broekje. Erg fijn is ook dat alle stoffen van 100% katoen zijn, erg prettig dus bij warm weer. Deze hele outfit oogt bij elkaar wat jongensachtiger en is perfect voor in de speeltuin of een dagje weg.

Wat is het toch leuk om steeds weer nieuwe merken te ontdekken. Zeker nu Senne in de volgende categorie valt qua kleding, ben ik zeer benieuwd wat er nog meer op ons pad gaat komen!


De items van het Spaanse merk Piñata Pum zijn vanaf aankomende winter in Nederland verkrijgbaar en via www.pinatapum.com. Houd dit merk in de gaten voor mooie kleuren en fijne items vanaf 3 maanden tot en met 9 jaar.

Credits: fotografie en tekst ©kimrozaProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with a5 preset

Creative Commons-Licentie

Leave a Reply