Barbara’s Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017

Hemelsblauw, zomers en heel comfortabel is de nieuwe zomer collectie 2017 van Barbara’s Choice.

Het nieuwe Scandinavische merk Barba’s Choice is in 2015 op de markt gebracht en vanaf deze zomer wordt deze ook in Nederland geïntroduceerd. De basis van deze collectie wordt vormgegeven door tijdloze en minimalistische items voor de vrouw in zachte tinten en kleuren. Hieruit is ook de kindercollectie ontstaan die perfect aansluit bij deze look. De items zijn classy, comfortabel en van zeer hoge kwaliteit. Maar het leuke van dit merk is dat je kunt ‘twinnen’ met je zus of je moeder!

De Etoile tunieks zijn gemaakt in drie verschillende designs en komen zowel in de meisjes als in de vrouwen collecties terug. Ideaal te dragen met slippers voor op het strand of met sneakers en basic leggings naar school en werk.

Het Abella jurkje is een echte eye-catcher van deze collectie voor de meisjes: zomers classic met twist. Het rokje is dubbel gevoerd en afgewerkt met een antracietkleurige tailleband. Het zijn prachtige kleuren met een ideale pasvorm en wat staat het Belle toch mooi!

www.barbaraschoice.com


Abella jurk  |  Lilly Tuniek Blue Horizon  |  Etoile Tuniek Blue Horizon ||  Naturino sandalen

Credits: fotografie ©minibelle.nlAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie

Leave a Reply