De leukste zomerse kindersandaaltjes

De leukste zomerse kindersandaaltjes

Mijn meiden lijken net duizendpootjes met die tientallen schoentjes die ze nu hebben! Het is nu echt hoogzomer en eindelijk kan ik jullie de nieuwe sandaaltjes van Lotus laten zien!

Ik krijg vaker de vraag over de schoenen die meiden dragen, “waar hebben we die gekocht en van welk merk zijn ze”? Er zijn een aantal grote merken op de markt met diverse modellen en kleuren kinderschoenen, maar deze keer leek het mij heel leuk om jullie kennis te laten maken met een vrijwel nieuw kinderschoenenmerk op de Nederlandse markt.

De leuke hippe turquoise leren sandaaltjes van Lotus zijn onze nieuwe aanwinst van dit seizoen en zijn van het merk Emel. De schoenen worden al meer dan 20 jaar in Polen met de hand geproduceerd en zijn vanaf dit zomerseizoen op de Nederlandse markt geïntroduceerd door de nieuwe kinderschoenen webwinkel Blijeschoentjes.nl. De schoentjes hebben een dichte neus en zijn gemaakt van natuurleer. De pasvorm is ideaal en hebben sandalen een handige sluiting van klittenband en is zelfs voor Lotus met haar kleine vingertjes gemakkelijk zelf aan en uit te doen. Het is een uniseks model die voor zowel meisjes als jongens gedragen kan worden en is in een aantal kleuren leverbaar. De witte rubberen zooltjes zijn heel flexibel en zeer geschikt voor de eerste stapjes.


Op www.blijeschoentjes.nl vind je het uitgebreide assortiment van de handgemaakte lederen kinderschoenen die zijn uitgevoerd met de grootste aandacht voor de kleinste details.


Credits: fotografie ©minibelle.nl
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Creative Commons-Licentie
copyright ©minibelle.nl do not copy without my permission

Leave a Reply