Kinderkamer styling: Mintimoon online kids conceptstore

Kinderkamer styling: Mintimoon online kids conceptstore

Afgelopen weken zijn we druk bezig met het herinrichten en verbouwen van de slaapkamers van onze meiden. Belle krijgt een echte meidenkamer en Lotus verhuist naar het peuterbedje…en dat betekent… lekker shoppen bij de interieurstores!

Mijn wooninterieur bestaat uit een combinatie van modern en retro. Ik ben dol op natuurlijke materialen zoals hout, wol, metaal en rustige kleuren.

Voor Belle’s nieuwe kamer heb zoveel moois gezien bij de nieuwe online conceptstore Mintimoon: stoeltjes, lampjes, plankjes, diverse dierenkoppen, haakjes en nog veel meer! Al is haar kamer nog lang niet af, ik kon het niet laten een paar items aan te schaffen zoals deze retro mintkleurige konijnenkop en grijs paardenhaakje, ideaal voor haar tasjes, rugzakjes en slingers.

Natuurlijk heb ik ook de kinderkamertrend van anno nu gescoord: Een metalen ‘retro-look’ stoeltje. Heel goed geschikt als bureaustoel of gewoon als decoratie in de kinderkamer. Ze zijn in verschillende kleuren via Mintimoon leverbaar en zelfs met een klein zacht kussentje.

  • Mintimoon is een online concept store die een unieke interieur en mode collectie heeft samengesteld voor kinderen van 0 tot 8 jaar.
    www.mintimoon.com

GIVEAWAY
In samenwerking met Mintimoon online kids conceptstore geven we een kinderstoel of een dierenkop naar keuze weg. Bedankt voor de deelname en de winnaar is:

Liannealbers 

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply