De outfit van Lotus: Met de leukste jurkje van Raspberry Republic

De leukste jurkje van Raspberry Republic

Mijn favoriete moment van de herfst is de indian summer. Juist dan kun je nog heerlijk zonder te dikke jas naar buiten en worden de leukste outfits uit de kast gehaald met vrolijke prints en kleurtjes.

Dit leuke jurkje komt uit de nieuwe collectie van Rasberry Republic. Een merk uit Polen dat ik vorig seizoen heb ontdekt en met groot tempo in Nederland populair wordt. Dat is niet vreemd te noemen, zeker niet wanneer bij elke collectie verrassende nieuwe prints en thema’s opduiken waarbij de kwaliteit van organische stoffen en duurzaamheid van de productie gewaarborgd blijft.

De knalgroene kleur met grappige en herkenbare illustraties valt gelijk op en staat beeldig bij Lotus! Rasberry Republic  valt als een eerste maat bij hun dubbele maatvoering. Lotus met haar 88cm en 2 jaar draagt hier maat 86/92. Het organic katoen is bij de winter collectie altijd net wat dikker en dat is heel fijn voor koudere dagen.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar juist dit soort kleding met knallende kleuren en all-over prints vind ik super eenvoudig om mee te combineren, want er is maar één regel: Er zijn geen regels! Draag het op basic roze, zwarte, beige, blauwe en veel andere kleuren maillots of leggings. Of combineer het juist met andere te gekke printjes.

www.raspberryrepublic.pl
In Nederland te koop o.a. bij Jippiejajee, Little fine feature, Hollab, Rockin Billy
*Zwarte laarsjes van BunniesJR koop je hier

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply