Spotted: een nieuw stoer merk 3fnky kids

Spotted: een nieuw stoer merk 3fnky kids

All kids are stars…Funky stars!…en zoals de naam het al verraad, dit nieuwe merk is alleen voor de coole kids met swag! 

3fnky kids is een Roemeens kinderkledinglabel voor stoere kids van een tot zes jaar oud. De collecties zijn voornamelijk unisex, met geweldige details zoals onbewerkte stoffen randen, combinaties van diverse stoffen, inzetstukjes en leuke typografie. De nieuwe wintercollectie 2017 is heel urban: oversized vesten en jumpers, baggy pants en jurkjes met asymmetrische pasvorm. De items zijn voornamelijk van fleece gemaakt met een extra warme binnenvoering.

Zelfs in de winter wil Belle graag ‘korte mouwtjes’ en dat snap ik ook heel goed want op school krijgen kindjes door te rennen en te spelen in de winterjurkjes het snel te warm. Dit mouwloze monochrome jurkje van 3fnky kids heeft een fleece voering aan de binnenkant en de ene zijkant is net wat langer dan de andere. Sterretjes en vlindermouwtjes maken Belle al helemaal gelukkig! Natuurlijk kan het jurkje ook gedragen worden op een basic longsleeve, met kniekousen of maillots/legging.

Het merk 3fnky kids is nog niet te koop in Nederland maar alles kan besteld worden via hun webshop met 6 euro verzendkosten naar Nederland > www.funkykids.ro
*veterboots van Redrag

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply