Eigenzinnig en comfortabel Ammehoela kids setje

Eigenzinnig en comfortabel Ammehoela kids setje

De lekker vrolijke, comfortabele en organic kleding uit de collectie van Ammehoela kids blijven de favoriet uit de kast van de meiden! Je wordt er gewoon helemaal happy van in deze sombere winterse dagen!

Dit jong en ontzettend grappig en eigenzinnig kinderkleding merk Ammehoela Kids komt uit Nederland en is al inmiddels heel erg populair geworden. De ontwerpen worden in Amsterdam bedacht, is organic en alleen voor kids! ‘Go your own way!’, zegt Ammehoela Kids: Wees nieuwsgierig, veelzijdig, niet bang om de wereld te ontdekken en de grootste avonturen te beleven! Comfort, fun en duurzaamheid zijn dé kenmerken die in elke collectie terugkomen. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn GOTS gecertificeerd.

Lotus heeft een te gek unisex jumper Fresh Memphis Sammy aan met alle kleuren van de regenboog met een zwarte legging en terugkerende details uit de collectie. De statement prints en stoffen uit de hele collectie zijn heel herkenbaar voor kinderen en vallen lekker op. Het kleding is heel erg comfortabel voor spel, reis of school. De kleding bestaat uit dikke gevoerde stoffen die mooi van kwaliteit blijven na de was.

De hele collectie van Ammehoela Kids is te koop via hun webshop of bij een van de verkooppunten in België en Nederland.

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply