Stadsleven met kinderen: Thule Spring buggy

We wonen in het hartje van Den Haag in een Haagse portiekwoning, heel dicht aan zee, de duinen en bij bossen. We zouden dan ook echt nergens anders willen wonen!

We gaan ook vaak met de kinderen en onze hond op pad: weekendjes weg, dagje uit naar dierentuin, winkelen in de stad of een uurtje naar het bos. Maen is nu 6 maanden en dat betekent dat ze eigenlijk niet meer in het wiegje past. Ze slaapt ook nog best veel waardoor een goeie ligstand van de buggy nog erg belangrijk is. We hebben al een reisbuggy, een lichtgewicht op vier wieltjes die je in vliegtuig en in overvolle auto kan meenemen. Maar voor het strand, onverharde bospaden of een dagje uit gebruiken we Thule Spring.

We hebben een mooi kleurtje uit de nieuwe collectie Thule Spring Black Misty Rose gekozen. Een Stijlvolle buggy is het wel! Een buggy heeft veel voordelen: makkelijk inklapbaar en draagbaar; een extra grote en lange UV-zonnekap; en de zachte inzet voor baby’s is ideaal; 5 punts gordel. De grote foambanden zijn voor elk terrein geschikt (je merkt het echt het verschil ten opzichte van andere buggy’s op onverharde wegen, stoeptegels en zand). Wat mijn man persoonlijk een groot voordeel vindt is de hoogte van buggy: hij is 1.89 m. lang en zo’n buggy is voor hem ideaal als hij naar buiten gaat.

Thule Spring is een echte stadswagen met grote banden en dat betekent dat het best wel zwaar en massief is. Dat kan nadelig zijn als je vaker vliegt, met een kleine auto met een heel gezin gaat kamperen of met een paar trappen hoog woont zoals wij. Persoonlijk vind ik het geen nadelen, maar een keuze. Omdat we ook een andere buggy hebben kunnen zo makkelijk switchen afhankelijk van onze doelen.

We hebben ook een hond van bijna 8 kg en wat ik echt geweldig vind is dat ze precies in het boodschappenmandje onder de Thule Spring past! Zo kunnen we lange afstanden afleggen in de zomer, als het snikheet is. Lotus is 5 jaar, maar zelfs zij kan nog even in de buggy uitrusten omdat het tot 22 kg geschikt is.
Alle voordelen zien? Bekijk Thule Spring video hier.

// Dit artikel in stand gekomen in samenwerking met Thule. Photography by Alina Krasieva //Stadsleven met kinderen: Thule Spring buggy

 

Leave a Reply