‘Back to school’ lunchbox idee: ‘’sushi’’ tortilla met groenten!

Alweer twee weken gaan Belle en Lotus weer naar school. Groep 3 en 5 nu! Wat hadden ze er onwijs veel zin in om alle vriendinnetjes weer te kunnen zien en de nieuwe juffen te ontmoeten.Met de ‘back to school’ tijd ga ik ook vaak gelijk aan een gezonde levensstijl denken. Voor mijzelf maar ook zeker voor de kids met wat gezondere gerechten maken en snacks. Want (zeg eerlijk) op vakantie letten we daar veel minder op.

Vaak maak ik de broodtrommel niet al te moeilijk met genoeg fruit, groenten en gezond beleg voor op de boterham. Deze keer wilde ik iets nieuws proberen, een gezond maar lekker en kleurrijk alternatief voor een boterham: Santa Maria Bieten en Wortel Tortilla Wraps. Deze kleurrijke groente tortilla’s zitten boordevol groenten en zijn dus perfect voor een kleurrijk én verantwoord lunchtrommel lunchrecept.

Het recept is heel makkelijk om ook de avond van te voren te gaan maken: Gebruik smeerkaas, avocado, reepjes komkommer en kipfilet. Smeer en beleg de ingrediënten op het Bieten of Wortel Tortilla, rol het op en snijd in gelijke stukken. Een extra smaakvolle tip: gebruik een mespuntje van de Santa Maria Dip Mix American Ranch voor een smaakvolle sensatie! Het leuke eraan is dat je de ingrediënten voor deze recept kan elke dag variëren!

WINACTIE: Proef een lekkere groente tortilla van Santa Maria en maak kans op een limited edition Santa Maria x MyMepal lunchtrommel! Wil jij ook kans maken? Je kan meedoen via het Instagram (of Facebook) account van @santamarianl  (*50 winnaars maken kans op een pakket met de groente tortilla’s en een limited edition Santa Maria x MyMepal lunchtrommel).

// Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Santa Maria en MyMepal //

'Back to school' lunchbox idee: ‘’sushi’’ tortilla met groenten!

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2021 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply