Kerst bakplezier met de kids!

Donkere, koude avonden horen bij de winter en Kerst! We zijn vaker thuis dan buiten en dat roept nieuwe ideetjes op voor baksels om samen met de kinderen te doen.

Na een tijdje op het internet rondsnuffelen naar een leuke maar makkelijk recept voor de kerst die je met de kinderen kan maken zag ik deze voorbij komen. Dr. Oetker Rendier Brownies zagen er vrij makkelijk uit maar o, zo gezellig! De meiden waren gelijk enthousiast geworden.

De rode chocolaatjes hadden we al toevallig in huis liggen en voor rest van de boodschappen moesten we naar de winkel. Het maken van de Rendier Brownies is easy peasy met de Dr. Oetker Brownies Choco pak. Alleen wat boter en water en na 40 minuten heb je een heerlijke brownie.

Het is mij net niet gelukt om er vier Rendiertjes van te maken omdat mijn ronde uitsteek vormpje net iets te groot bleek te zijn. Maar de restjes kan je ook net zo goed opeten. Niemand heb je hier horen klagen 🙂 

Een tip voor als je geen gesmolten chocolade thuis hebt of als je de rendiertjes netjes wil afwerken, gebruik dan de chocostiften van Dr. Oetker om alle neusjes, geweitjes en oogjes erop te plakken.

Heel snel, makkelijk gedaan. Een hoop plezier voor de kinderen en een feestelijke Kerst op jouw tafel!

Het volledige recept van Dr. Oetker Rendier Brownies vind je hier.

Leave a Reply