Samen op avontuur met een familiebordspel voor het hele gezin: Perfect Holiday

We vinden bordspelletjes leuk! En juist nu het zo snel donker wordt met kou en regen zitten we vaker thuis met het hele gezin in de avond een spelletje te doen.

Vakanties kun je helaas niet elke dag vieren, maar met het Jumbo spelletje ‘Perfect Holiday’ kan dat echt wel.

Het is vakantie! Het hele gezin gaat naar een super-de-luxe hotel. Je kunt er snorkelen, een waterpark bezoeken, shoppen, op quads rijden en meer. Maar: je hebt maar 6 dagen en het is niet altijd goed weer. Dus doe zoveel mogelijk activiteiten, ruil met anderen en neem selfies. Maak er jouw topvakantie van en win het spel!

Heel leuk geïllustreerd, duidelijke spelregels en je hebt ook leuke extra’s om de sfeer helemaal compleet te maken: een Aloha-ketting, een zonneklep en een ‘Allinclusive’-armbandje. Daarmee lijkt het precies op een warme zonvakantie!

Het speelbord is de plek waar de vakantie gevierd wordt. Met 7 schitterende locaties waar alle activiteiten plaats vinden: het hotel, het pretpark, het strand, de stad, het zwembad, een archeologische vindplaats en een natuurreservaat. Op deze locaties voer je een bepaalde activiteit uit om punten te verdienen. Maar daarnaast vinden ook gebeurtenissen plaats zoals een hittegolf of een stortbui. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verdienen om de activiteiten te doen, de leukste selfies te maken en kaarten te ruilen met de tegenstanders.

De speler met de meeste punten heeft de leukste vakantie gehad en wint het spel! 

We vonden het bordspel “Perfect Holiday” heel leuk! Zo heb je het gevoel alsof je samen als gezin op vakantie bent. Voor jong en oud, een superleuk cadeau voor de feestdagen.

Perfect Holiday van Jumbo is een grappig bordspel geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en speel je in ongeveer 30-60 minuten uit.

// Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Jumbo en Mamaplaats //

Leave a Reply