Zon, zee, strand… en bikini!

Wat een heerlijke temperaturen hebben we in Nederland. Dat komt goed uit voor ons, want dit jaar gaan we niet op zomervakantie in het buitenland.
Lekker genieten doen we in ons eigen land!
Met dit mooie zomerse weer gaan we vaak naar het strand of naar het buitenzwembad. Voor de kinderen heb ik elk jaar mooie nieuwe badpakken, maar voor mezelf vind ik het elk jaar weer een ware marteling om een goede, niet te dure, leuk uitziende dames bikini te vinden. Ik struin heel wat online winkels en de stad af maar het is toch elke keer net niet wat ik zoek. Daarbij heb ik ook nog (een net niet ) topmodelfiguur wat het nog lastiger maakt.

In mijn zoektocht belandde ik bij de bikini’s van My Jewellery, een online shop met te gekke items. Ook hebben ze enkele fysieke winkels door het hele land waarbij je de gehele collectie kan passen en bekijken. Je kan hier zowel dames bikini’s als badpakken vinden, maar ook losse bottom en top bestellen: dat is handig! Als je bijvoorbeeld van het broekje maat M wil hebben en van de top maat S. Leuke printjes, kleurtjes en designs ontbreken hier niet aan. Ik bestelde online een een badpak in de mooie kleur ‘rust’ en een roze bikini, ik gokte op maat M en hij zit ook echt perfect!

Naast de zwemkleding kan je bij My Jewellery ook leuke armbandjes, kettinkjes en andere kleding shoppen. Vaak zitten bij je bestelling ook leuke cadeautjes bij, zoals bij mij een telefoonketting gemaakt van de kralen.

De zwemkleding van My Jewellery is altijd scherp geprijsd en nu nog meer, met 20% korting!
Bekijk hier de gehele dames bikini collectie

 

My Jewellery heeft grote keuze aan diverse dames bikini’s: bandeau, triangel, strapless of met ruffels.. Ook leuk om een aantal stylen te combineren, Mix&Match je los!

 

 

Maak je look af met het bijpassende broekje en jij bent helemaal klaar voor het strand of het zwembad.

 

 

 

 

Leave a Reply