Actief gezin, actief leven!

Waar we ook gaan nemen we altijd onze fietskar mee!

Toen Belle en Lotus wat kleiner waren hebben we gedacht om een bakfiets aan te schaffen, maar in de grote stad kun je die nergens stallen en hebben we het toch niet gedaan. Toen Maen geboren werd dachten we nog een keer na, maar het was weer een ’nee’, want het past echt nergens! We bekeken allerlei opties tot we een ideale oplossing voor ons vonden, de Thule fietskar Chariot Life 2.

Thule staat bekend om zijn uitgebreide assortiment voor sportieve en actieve volwassenen en gezinnen. Kwaliteit en gebruiksgemak staan bij hen voorop!
Zoveel keuzes en voor ons werd het de supermooie tweezitters fietskar tot de beste oplossing. Er passen 2 kinderen naast elkaar, of een hond, of een berg spullen die je moet meenemen. Bedenk zelf de juiste combinatie voor jezelf! Gemakkelijk te gebruiken en aan te koppelen aan je fiets als fietskar, maar ook als grote buggy voor actieve lange dagen. Maen is nu 1,5 jaar en ze slaapt daar heerlijk als we de hele dag aan het strand liggen. Het geeft een heerlijke schaduw is luchtdoorlatend en de helft van het huis kan gewoon mee in het handige grote opbergvak achterop de kar.

We gebruiken hem in de zomermaanden bijna dagelijks. Een dagje naar het strand, fietsend door de duinen met alle drie de kids en Yuki de hond mag mee! Eenmaal aan het strand verandert het in een buggy en dankzij de grote wielen rijdt ie gemakkelijk door het zand. Makkelijk opgevouwen staat Thule Chriot Life Dubbel als een klein pakketje (hoes apart te bestellen) in onze fietsenstalling.

Bekijk de gehele collectie van Thule fietskarren hier op hun website
Photos by Alina Krasieva Actief gezin, actief leven!

Leave a Reply