nOeser winter collectie 2016

Paar weken terug is nOeser’s nieuwe ‘Fly away’ collectie met groot succes gelanceerd. Wat ik ben hier toch een mega fan van! Elk item uit deze collectie is om verliefd op te worden.
De collectie is stoer en eigenwijs, eenvoudig en uitgesproken samen met te gekke nieuwe kleuren zoals framboos, oker, petrol en olijfgroen in combinatie met de vaste basics als antraciet, lichtgrijs en wit.

Met het thema ‘Fly away’ laat nOeser de oneindige fantasie van kids los gaan. Duik mee in een collectie vol mooi een zachte stoffen in prachtige kleuren en toffe prints.
Toen ik eenmaal een setje van nOeser voor Lotus heb mogen uitkiezen ging ik voor eenvoud en unisex: top en bottom. In de vorige collectie zag ik al de salopettes voorbij komen maar was telkens terughoudend om over te gaan tot aankoop, want hoe combineer je zo iets en is het wel handig? Zakken de schouderbandjes niet steeds af? Is het niet echt iets dat meer toebehoord aan jongens, etc etc. Dit was een uitgelezen moment om te experimenteren en koos voor de salopette in de nieuwe uitvoering ‘denim’. Het lijkt op denim, maar is in werkelijkheid heerlijk zacht en stretchy! Als eenvoudige basics voor daaronder heb ik voor een witte raglan ‘wing’ rompertje gekozen met een schattige print van engelvleugels op de rug. Ik zag het al helemaal voor me dat dit dé eye-catcher van de basics zou kunnen worden in Lotus’ garderobe.

Mijn voorkeur gaat vaak uit naar items die het hele jaar door gedragen en gecombineerd kunnen worden. Baby’s groeien zo snel dat aankopen vaak binnen een aantal weken al te klein zijn, of anders, dat ze nog te groot zijn waardoor het uiteindelijk vergeten achter in de kast blijft liggen. Zonde van het geld..! Nu het nog zomer is in Nederland kan het rompertje gewoon als enkel kledingstuk gedragen worden of met een kort luierbroekje uit de zomercollectie van nOeser. De salopette kan ook prima in de zomer op het blote lijf gedragen worden, want het denim materiaal is super zacht en soepel en kan zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden op verschillende manieren. nOeser produceert in Europa waarbij de zachtste stoffen voor hun collectie gebruikt worden. De producten zijn mooi en perfect afgewerkt. De biokatoen pluist niet en de prints barsten niet al na een rondje was. Dat wat je altijd van nOeser gewend was dat ze enkel en alleen maar voor baby’s kleren leveren, daar is nu iets aan veranderd: Vanaf deze wintercollectie kun je alle items tot maat 110/116 gewoon bestellen! Dus ook deze salopette met opgerolde pijpjes kan prima gecombineerd worden met de longsleeve van je peuter. Lotus is nu 11 maanden en draagt van dit setje, maat 74/80. Het past nu precies en valt eerder als een goede maat 80. De rompers zijn nog in diverse andere uitvoeringen leverbaar en de prijs begint bij 19,95 euro. De salopettes zijn in denim en sweatstof te bestellen en kosten 34,95 euro.

Alle kledingstukken uit de nieuwe collectie van nOeser zijn nog ruim op voorraad en kunnen besteld worden via hun webshop of bij een van de dealers.

noeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly awaynoeser winter collectie kinderkleding salopette fly away

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

 

Leave a Reply