CARLIJNQ ‘NATURE PLAYS’ AW16

carlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkleding

De nieuwe wintercollectie van CarlijnQ ligt al in de winkels en deze keer draait alles om de natuur.
De nieuwe herfst/winter kinder- kleding en home collectie heet ‘Nature plays’. De vier thema’s in deze collectie: Knit, Dots, Trees en Birds zien we steeds terugkomen in de swaddies, dekentjes, kinderkleding en het beddengoed. CarlijnQ heeft grafische elementen met een monochroom pallet dat tot nu toe in elk vorig seizoen teruggekomen is en zo de basis vormt van de hele collectie. Waarbij dit keer hartjes, vogeltjes, wolkjes en boompjes-prints in zwart-wit en mooie warme winter kleuren, de kleertjes leuk opfleuren die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals wol. De collectie is aangevuld met toffe maillots, wollen mutsen en tulbanden en binnenkort ook de eerste basics kindercollectie met shirts, longsleeves en leggings in drie mooie basis kleuren: grijs, roze en zwart.

Lotus is het babymodel voor de zomer collectie van 2017 van CarlijnQ en ik kan jullie vertellen dat dit een bijzondere collectie is geworden waarvan ik helaas nu niets van kan laten zien.. Wel wil ik het door mij uitgekozen winter-outfitje met jullie delen! Het jurkje is monochroom, heeft een print en betreft een A-lijn model dat ideaal past bij kruipende baby’s. De mooie legging komt in prachtig diep trendy groen met witte print. De stof is niet dik en erg zacht waardoor dit zowel in de winter als in de zomer te dragen en te combineren is met andere items. Uiteraard heb ik ook de direct uitverkochte musthave gescoord: Een wollen tulband die lekker warm zit en niet kriebelt.

CarlijnQ’s nieuwe collectie kan je bekijken en bestellen bij CarlijnQAdorable Kidzz, Toddlers and Tees

carlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkledingcarlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkledingcarlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkledingcarlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkledingcarlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkledingcarlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkledingcarlijnq nature plays winter collectie 2016 kinderkleding

1 Comment

  1. 100% mama event in Rotterdam November 9, 2016

    […] ontmoeten van de shops die op mijn blog zijn geweest!, namelijk: Tough Cookie, Swearhouse, nOeser, CarlijnQ, Frankey’s Playground, Maed for Mini en So […]


Leave a Reply