De regen in met deze fashionable regenlaarsjes

Het herfst is nu toch echt begonnen, we kunnen er gewoon niet meer eromheen. Dalende temperaturen, koude noordenwind en tussen de zonnige frisse dagen door flinke regenbuien. We wonen dichtbij het strand en de duinen en hippe regenlaarsjes zijn een onmisbaar kledingstuk in onze garderobe: Lekker makkelijk aan te trekken en ze mogen best wel vies en nat worden. Belle vind het dan ook echt geweldig dat ze in de vieste en de grootste plas lekker mag gaan stampen.

Afgelopen weekend hadden we een flinke daling in temperatuur en terwijl Belle de wollen outfit van NOESER droeg ben ik samen met haar de nieuwe regenlaarsjes van het merk BOXBO in water en modder gaan uitproberen. BOXBO heeft diverse lijnen voor kinderen in hun collectie en deze keer hebben we gekozen voor het model ‘Wistiti’ in zwarte kleur met een roze zool. ‘Wistiti’ is een model voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud en is uitgevoerd in twee basic kleuren: zwart en wit. Deze grappige regenlaarsjes zijn echt heel leuk, want de uitsnede aan buitenzijde hebben niet alleen een functionele rol maar zijn ook gemaakt in de vorm van een smiley. Zonder enige hulp van de ouder kan dit laarsje met een blij gezicht van kind en ouder worden aangetrokken. Belle had al gelijk een heel verhaal erbij verzonnen over de smiley’s dat wanneer zij in de plassen ging stampen de laarsjes telkens zouden roepen: “O nee, niet doen! Er komt water in mijn ‘mond’! Niet doen!” Zo fijn is dat als je kind zorgeloos kan genieten van zo’n moment, lekker buiten spelen en te giechelen in deze trendy regenlaarsjes! Ze vallen op maat en een zwarte kleur is makkelijk met elke outfit te matchen. Wat nog heel leuk aan het ontwerp is, zijn de kleine details zoals bijvoorbeeld de rode contrasterende zool en gestreepte binnenvoering dat het geheel ineens als een bijna ‘haute couture’ item maakt.
De BOXBO regenlaarsjes zijn grappig, stoer, trendy en modieus. Nu nog maar in een paar winkels te koop in Nederland, maar er zullen ongetwijfeld snel meer verkooppunten volgen.

Credits:
Rianboots BOXBO WISTITI via KRIJTWITLITTLE LEGENDSKINDER STAPPERS, LANCELOT FOR KIDS || Maillots BRAND FOR GIRLS || Longsleeve, wollen shorts en cardigan NOESER

Photography:
Anna with Canon 6D 24-105 F4

Boxbo noeser fashion rainboots kindermode fashionable regenlaarsjesBoxbo noeser fashion rainboots kindermode fashionable regenlaarsjesBoxbo noeser fashion rainboots kindermode fashionable regenlaarsjesBoxbo noeser fashion rainboots kindermode fashionable regenlaarsjesBoxbo noeser fashion rainboots kindermode fashionable regenlaarsjesBoxbo noeser fashion rainboots kindermode fashionable regenlaarsjes

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Leave a Reply