Tough Cookie sneak peek alert

tough cookie, store, kinderkleding, kindermodeblog, fashion kids, trends winter 2016 2017, voor mama's en mini's, minibelle.nl, sneak peek

Over Tough Cookie die heerlijke babyschoentjes en accessoires maakt heb ik al eerder geschreven, maar nu kan je ook grappige unisex truitjes voor de kleintjes in de store vinden. Ook komen er nog veel meer andere producten en kleding voor mama’s en mini’s!

Een eyecatcher van de kinderkledinglijn zijn de grappige eigenwijze jumpers voor echte ‘Tough Cookies’ van 0 tot 4 jaar in de kleuren grijs en mint met de originele teksten ‘Tough Cookie’ en ‘Bite Me’. Gemaakt van ‘brushed teddy’ zijn de truitjes extra zacht en lekker warm voor de winter. Ze gaan heel erg hard dus wees er op tijd bij om jouw eigen ‘Tough Cookie’ te bemachtigen! Daarnaast vind je in de  shop een aantal andere nieuwe producten zoals wol gebreide baby mutsjes en leren braceletten voor mama’s in drie kleuren waar je zelfs jouw eigen tekst erop kunt laten zetten!

Van Tough Cookie mag ik een sneak peek van de nieuwe sweater uit de nieuwste collectie laten zien: Een prachtig truitje voor jouw mini in een mooie blauwe kleur met een lief mascotte-tijgertje erop! Deze zal binnenkort in de webshop van Tough Cookie staan en bij een aantal geselecteerde retailers exclusief verkrijgbaar zijn. Tevens shop je ook dit item exclusief tijdens het 100% Mama Event op 12 en 13 november in Rotterdam. Tough Cookie zal hun nieuwe collectie-items op dit evenement presenteren en zijn een aantal sales te verkrijgen!

Wil je als eerste nieuwe collectie-items shoppen?
Kom dan 12 en 13 november langs op het 100% mama-event in Rotterdam.
Of kijk op de website: Tough Cookie Store

Photo credits:
Anna | Tough Cookie Store

tough cookie, store, kinderkleding, kindermodeblog, fashion kids, trends winter 2016 2017, voor mama's en mini's, minibelle.nl, sneak peektough cookie, store, kinderkleding, kindermodeblog, fashion kids, trends winter 2016 2017, voor mama's en mini's, minibelle.nl, sneak peektough cookie, store, kinderkleding, kindermodeblog, fashion kids, trends winter 2016 2017, voor mama's en mini's, minibelle.nl, sneak peektough cookie, store, kinderkleding, kindermodeblog, fashion kids, trends winter 2016 2017, voor mama's en mini's, minibelle.nl, sneak peekDeze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

1 Comment

  1. 100% mama event in Rotterdam November 9, 2016

    […] de ontwerpers in levende lijve te ontmoeten van de shops die op mijn blog zijn geweest!, namelijk: Tough Cookie, Swearhouse, nOeser, CarlijnQ, Frankey’s Playground, Maed for Mini en So […]


Leave a Reply