Lotus met mooie en comfortabele babykleding

Lotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & Tess

Mijn smaak wisselt af en toe nog wel eens en soms ben ik gek op dat ene kleurtje of op een printje. Toch blijf ik altijd wel trouw aan simpele en eigentijdse kinderkleding. Dat is kleding met neutrale tinten, zachte stoffen en prachtige stijlen.

Lotus draagt vandaag een outfit van 1+ in the family en Babe & Tess, geshopt bij So Lovable. 1+ In the family is van Spaanse oorsprong en is hét perfecte merk voor baby’s en dreumesen tot 2 jaar. Een simpel ontwerp van uitstekende kwaliteit waardoor het ontzettend praktisch en comfortabel is. Zo jammer dat ik je dit niet kan laten zien en voelen want zachter kan gewoon niet! Ik werd op slag verliefd op dit jurkje met een A-lijn pasvorm met noncholant opgerolde mouwtjes en zwarte geribbelde maillots van Babe &Tess. Gezien de prijs heb ik nog wel een paar dagen nagedacht en overwogen. Toch maar besteld! In één woord: Prachtig. Beter kan gewoon niet. Lotus heeft een enorme garderobe maar dit jurkje is ons favoriet van dit seizoen. Een ideaal basic jurkje voor winterse dagen waar een kruipende baby zich lekker in voelt en goed in kan bewegen. De zwarte maillot van Babe &Tess, is van een super fijn kinderkleding merk met geweldige zachte basics met een tot in de puntjes verzorgde afwerking.

Credits:
Grijze jurkje van 1+ in The Family en zwarte maillots Babe and Tess via So Lovable | Babyslofjes ToughCookie
Accessories Small Talk Shop

Lotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & TessLotus in mooie en comfortabele babykleding: 1+ in the family Babe & Tess

Deze blogpost bevat producten die ik van een merk/bedrijf heb gekregen.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply