Evy+Anne Sleepstyle: voor exclusief baby- en kinderbeddengoed

Oh, wat wordt ik toch blij van al die dekentjes, lakentjes en spulletjes voor mini’s! Lekker kroelen op de bank of jouw kleintje instoppen met het mooiste wollen dekentje in dromenland. Ik kan er niet genoeg van krijgen!

Op een dag zat ik lekker te snuffelen op het web en kwam ik op de website van Evy+Anne Sleepstyle. Deze geweldige collectie bevat exclusieve duurzame dekens, knuffels, pyjama’s, accessoires en bedjes voor baby’s en kids tot 4 jaar. Eve+Anne heeft een aantal bijzondere merken in huis zoals: FabelabNacoLes Rêves d’AnaïsUkkepukWith a touch of RoseMamie et MoiBaby & the City en in het bijzonder ook een nieuw merk dat door Evy+Anne zelf op de markt is gezet: Moosje. Een prachtig laken en deken in één, waarmee je makkelijk jouw baby kunt instoppen.

Je kent het vast: je pasgeborene is nog zo klein en teer dat je het babynestje zo comfortabel mogelijk wilt maken. Dan sta je daar een halfuur lang de nét te grote deken en het nét te kleine lakentje zo goed mogelijk om het matrasje heen proberen te wikkelen. Met de Moosje all season kinderwagen set is het probleem zó opgelost: Het mix&match setje bestaat namelijk uit een winterdekentje gemaakt van pluche, een zomerdekentje gemaakt van fijne terry en een speciaal instoplaken. Het lakentje heeft aan de onderkant en zijkanten instopstroken die onder het matrasje gaan. Het dekentjes is dusdanig van afmeting dat ze makkelijk verwisseld kunnen worden in het laken en ook afzonderlijk te gebruiken zijn in box of maxi-cosi.

De kinderwagen set is gemaakt van biologisch en GOTS gecertificeerd katoen en kost € 64,95.
De dekentjes en lakens zijn ook los van elkaar en in iets grotere afmetingen voor het wiegje op de website van Evy+Anne sleepstyle te vinden.
Evy+Anne sleepstyle dekentje lakentje voor kinderwagen ledikant MoosjeEvy+Anne sleepstyle dekentje lakentje voor kinderwagen ledikant MoosjeEvy+Anne sleepstyle dekentje lakentje voor kinderwagen ledikant Moosje

Fotografie credits: Evy+Anne Sleepstyle lookbook

Leave a Reply