My sweet potato: echte kinderen worden lekker vies!

my sweet potato unisex kinderkleding

‘Unisex en Down to earth’, maar zeker niet saai is het kinderkleding label ‘My Sweet Potato’ uit België.

Dit merk viel mij gelijk op vanwege de hand gestempelde stoffen met tekeningen zonder veel detail, gemaakt van stevige zachte stof in comfortabele unisex modellen. My Sweet Potato ontwerpt kleding onder het motto: ‘A tiny stamp by nature’, kleding die lang mee gaat, dus lastig kapot gaat en wel vies mag worden. Daardoor is het zó geliefd hier voor onze kleine Lotus, want ze kan en mag hier echt alles mee: Spelen in de zandbak, ravotten in de speeltuin en zelfs eten zonder slabbetje. Het is ideaal wanneer kinderen zorgeloos veel tijd spelend in de natuur mogen doorbrengen zonder dat mama op de kleding hoeft te letten. My Sweet Potato kiest bewust voor ecologische, unieke en unisex GOTS certificeerde modelletjes.

De zomercollectie van 2017 bestaat uit drie unieke prints gesteund door drie bijpassende kleuren die terugkomen in zes verschillende modellen. Lotus draagt een grijs unicorn-jurkje met een klein schattig detail, namelijk een fel gekleurde sluiting aan de achterzijde. De stamp van de unicorns is lekker kinderlijk en de stof van het jurkje is extra dik en daardoor niet enkel in de zomer, maar ook in het voorjaar makkelijk te dragen met een vest en legging. Houdt het makkelijk bij dit jurkje door bij warm weer gewoon lekker op de blote voetjes en met losse haartjes, hup, naar buiten te gaan!

My Sweet Potato koop je via één van hun vele verkooppunten in Nederland, België en Spanje zowel online als offline.
Credits: fotografie ©minibelle.nl

Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met My Sweet Potato maar alle gedachten en woorden zijn gebaseerd op persoonlijke mening en ervaring.

Creative Commons-Licentie
Fotos van @minibelle.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

Leave a Reply