Tijdloos, duurzaam en classy Ukkoni

Ukkoni nieuw duurzaam kinderkleding brand

Het merk Ukkoni blijft mij verrassen met unieke stoffen en ontwerpen. Het is echt zo’n merk dat je moet zien en voelen om er vervolgens verliefd op te worden.

Ukkoni is alles waar ik van hou: tijdloze ontwerpen, perfecte afwerking en organische materialen. Het heeft unieke, stijlvolle en comfortabele kleding voor baby’s en kinderen tot 4 jaar. De prints zijn minimalistisch met een klassieke en sprankelende touch. Alle items worden eerlijk gemaakt in een atelier in Nepal van GOTS-gecertificeerd organisch katoen. Kenmerkend voor Ukkoni zijn de knoopjes gemaakt van resthout.

Een pareltje van de zomer collectie is deze oatmeal Crossings dress met een simpele A-lijn pasvorm. De bijzondere stof en print op dat jurkje hebben Afrikaanse invloeden. Het heeft een mix van modern, klassiek en urban. Het jurkje is neutraal qua kleur en biedt tijdloze combinatiemogelijkheden, maar ik hou het bij ‘less is more’: Lekker op blote voetjes door de tuin rennen en laat het kind kind zijn!

De items van Ukkoni zijn verkrijgbaar via www.ukkoni.com.
Een grote selectie van de collectie heeft nu 30% korting waaronder ook de Crossings dress.
Atribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 internationalAtribbution-no commercial use-no derivatives-4.0 international

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

1 Comment

  1. […] Het merk heeft unieke, stijlvolle en comfortabele kleding voor baby’s en kinderen tot 4/5 jaar. De prints zijn minimalistisch met een klassieke en sprankelende touch. Alle items worden eerlijk gemaakt in een atelier in Nepal van 100% GOTS-gecertificeerd organisch katoen. Kenmerkend voor Ukkoni zijn de knoopjes gemaakt van resthout. […]


Leave a Reply