Het nieuwe jurkje van Lotus: Het kinderkleding merk Ukkoni, duurzaam en uniek

Het kinderkleding merk Ukkoni, duurzaam en uniek

Mijn doel is veelal ervoor te zorgen dat ik kinderkleding voor de meisjes aanschaf die zo duurzaam mogelijk is. Een eerlijke productie, organische stoffen en comfortabele pasvorm vind ik hierbij een pré. Vooral als het om de baby’s en peuters gaat vind ik de bovengenoemde eisen belangrijker dan trends of kleur.

Ukkoni is het nieuwe Nederlandse merk op het gebied van kinderkleding. De huidige wintercollectie ‘Amaze’ is hun tweede collectie op de markt en betreft een mooie classy collectie met tijdloze ontwerpen met een bijzonder verhaal.

Het merk heeft unieke, stijlvolle en comfortabele kleding voor baby’s en kinderen tot 4/5 jaar. De prints zijn minimalistisch met een klassieke en sprankelende touch. Alle items worden eerlijk gemaakt in een atelier in Nepal van 100% GOTS-gecertificeerd organisch katoen. Kenmerkend voor Ukkoni zijn de knoopjes gemaakt van resthout.

Het zachte ‘Maze’ jurkje van Lotus is in de kleur navy en dit grafische rokje valt heel soepel en zacht. Het materiaal en afwerking is uitstekend en na wassen blijft het ook net zo mooi als toen die uit de verpakking kwam. Het past bij elke gelegenheid of het nou een dagje thuis is of uit met kerst.

De items van Ukkoni zijn verkrijgbaar via www.ukkoni.com.

 

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply