Het knuffelbeestjes-kegelspel van Lilliputiens

Het Jungle kegelspel van Lilliputiens

Als een trouwe Lilliputiens-fan ben ik graag bereid leuke vernieuwde spelletjes uit hun nieuwste collectie uit te proberen samen met Lotus en Belle.

Naast al het verantwoorde houten speelgoed bij ons thuis passen de kleurrijke en leerzame Lilliputiens spelletjes, knuffels en lifestyle producten heel goed. Ideaal voor Lotus van 2 jaar die nog veel leert en ontdekt, maar ook voor Belle die helemaal weg is van al die kleuter spelletjes, tasjes en steeds terugkerende bekende figuurtjes uit haar peutertijd.

Het Jungle kegelspel is een set van 6 superzachte dierenfiguurtjes met een zachte rammelaar bal in een praktisch opberg tasje. Ze zijn zo fijn om te knuffelen en handig voor kleine handjes. Elke avond verdelen Belle en Lotus voor het slapen gaan de zes knuffels. De ene dag slaapt Belle met een vrolijke giraf, neushoorn en leeuw en Lotus met krokodil, aapje en flamingo… en de volgende dag precies andersom. Het kegelspel wordt hier ook vaak gespeeld. Zowel voor jong en oud, het is een leuk, snel spelletje voor tussendoor!
Het spel kost € 39,99 en o.a. hier te koop

Lilliputiens is een super leuk merk voor kinderspeelgoed, waarmee elk kind zijn/haar energie kwijt kan. Het Belgische merk richt zich op de goede kwaliteit en kindvriendelijkheid. Met verschillende stofjes en kleurtjes is elk ontwerp uniek en aantrekkelijk voor de kids.

www.lilliputiens.be

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

 

Leave a Reply