Handgemaakte en unieke leren laarsjes met wol voor Lotus

Wat groeien de kleine voetjes toch hard en wat is het soms toch lastig om voor de winter hippe-meiden-laarsjes te vinden. Voor de goede ontwikkeling van de voet is er niets belangrijkers dan een stel goede schoentjes van leer met uitstekend draagcomfort, pasvorm en natuurlijke materialen…

De kleine voetjes van Lotus worden altijd blij van een nieuw paar laarsjes van de nieuwe online kinderschoenen winkel Blijeschoentjes.nl, met een kleine maar zeer hoogwaardige collectie van leren schoenen voor kinderen. Voor Lotus die in het koude seizoen regelmatig aardig wat uurtjes buitenspeelt, waarbij ze toch wel koude voetjes krijgt, vind ik het altijd moeilijk om leuke hippe laarsjes of schoentjes met wol te vinden.
De nieuwe roze laarsjes van Lotus zijn van het Poolse merk Emel die exclusief in Nederland bij de Blijeschoentjes wordt verkocht. In de wintercollectie van 2018 zitten veel modellen voor jongens en meisjes met natuurlijke wol in de binnen-voering. Zelfs het uitneembare voetzooltje is met wol voorzien!

Deze roze laarsjes zijn een klassieker. Een eenvoudig model met rits, waarbij de strik aan de achterzijde het geheel speels en bijzonder maakt. De pasvorm is gewoon goed, daar is niets op aan te merken en de schoentjes vallen goed op maat.

Op www.blijeschoentjes.nl tref je het uitgebreide assortiment van handgemaakte lederen kinderschoenen aan die gemaakt zijn met de grootste aandacht voor de kleinste details. Twijfel je over de maat, dan kun je altijd even passen en meten met behulp van de size chart van Emel schoentjes.

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply