Sparkle as a star: Belle in pre-spring ‘Happystreet’ collectie van Moodstreet

Ongelofelijk dat nu al de nieuwe voorjaarscollecties in winkels liggen. Dit terwijl de winter nog maar net begonnen is en koning Winter zich vorige week zelfs al heeft laten zien met een flink pak sneeuw!

De nieuwe pre-spring collectie ‘Happystreet’ van Moodstreet is adembenemend! Het gebruik van prachtige materialen en mooie details maakt het een romantisch geheel. De frisse kleuren passen perfect in de vroege lente en in combinatie met zeer bijzondere stoffen, glitters en pailletten zal het op elk feestje een ware eyecatcher zijn.

Om de zomercollecties vroeg in de winter te shoppen is nooit te gek want voor je het weet is alles uitverkocht. Daarbij komt nog eens dat de items die Belle uit de ‘Happystreet’ collectie zelf heeft uitgekozen, echte toppers zijn voor de kerst! Gecombineerd of afzonderlijk van elkaar kan ze die nu al gemakkelijk dragen.
Het shirtje en het vestje zijn gemaakt van een bijzondere stof. Het is een soort dik katoen waarbij het lijkt alsof het dubbel gevoerd is. Het voelt zacht aan en valt soepel en hier zitten glitters doorheen geweven. Het shirtje komt in romantisch roze en het vestje in subtiele grijstinten en wordt hier door Belle vaak in combinatie met slimfit jeans naar school gedragen.

Moodstreet is deze keer eigenwijs, bijzonder en romantisch. Voor het komend seizoen zit in de collectie ook leuke schoudertasjes met glitters all-over! All what girls want, right?

De nieuwe voorjaarscollectie van Moodstreet is te koop via de verkooppunten en online o.a. bij KofloJayno en Kixx online

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply