Knutselen, tekenen, schilderen en kliederen voor het Paasweekend!

Belle en Lotus zijn dol op knutselen en vooral op schilderen! De lente is dan ook officieel begonnen dus zijn we eitjes gaan schilderen en versieren voor het Paasontbijt.

Oh, wat was dat leuk! Een middagje vol pret, gelach en een beetje gehuil (het delen van verf en eitjes is soms nog wel moeilijk). Naast de eitjes hebben ze ook hun handen, hun neusjes, kleding en de hele keuken geschilderd… oeps! Gelukkig kan alles in de was.

Wat een toffe eitjes zijn het geworden met verschillende kleurtjes, stickers en bewegende oogjes. Gewoon om op te eten! Maar eerst… de paaseitjesjacht! Met Ophelie de kip en de Celestion konijn mandjes van Lilliputiens wordt paaseitjes rapen een heerlijk avontuur. Hier hoefden ze geen ruzie om te hebben, want beide mandjes zijn even leuk! Op school heeft Belle deze week ook een Paasontbijt en een avontuurlijke speurtocht naar de eitjes in het bos in haar pyjama en het mandje zal zeker meegaan!

Het knutselen deden ze in bijpassende ‘paas’ outfits in mooie gele lentekleurtjes van Lily-Balou. Zo leuk, die nieuwe collectie met al die lentekleuren en prachtige muslin stoffen. Wil je ook zo’n geel paasjurkje net als Lotus of als het rokje en shirtje met glitters van Belle shoppen? Gebruik dan de code ‘Minibelle’ voor 10% korting op de gehele collectie van Lily-Balou (geldig tot 31 maart 2018): www.lilybalou.be

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply