De outfit van Belle | magic met sportief randje Nono summer 2018

Zo leuk is de nieuwe collectie voor meiden van NoNo van de zomer 2018! Een geweldige mix van stylen die heel goed bij Belle past.

Precies over een week wordt Belle 5 jaar en zoals elke kleuter houdt ze van prinsessen jurkjes en tutu’s. Maar Belle is ook net zo sportief en die twee stylen lijken soms niet te combineren maar juist NoNo kan dat als geen andere.

NoNo kinderkleding gaat vanaf maat 92 en zal bij elk meisje in de kast kunnen hangen want het merk combineert diverse stylen, stoffen en prints in de collectie. Met Belle kan ik daar altijd slagen en deze keer gingen we voor een verjaardagsoutfit voor haar kinderfeestje met het thema ‘Ijsprinsessen’.

Het magische tutu heeft een prachtige ombre navy tinten en het sportieve shirtje met ijsjes en sjaaltje kan ze net zo goed met jeans of shorts gaan dragen. Om het sportieve prinses look af te maken hebben we de Red-Rag sneakers van de nieuwe zomer collectie genomen. Ze zijn gemaakt van de zachte roze suède en hebben leuke ritsen aan beide kanten. Ik blijf de sneakers van Red-Rag geweldig vinden, niet omdat ze zo leuk van kleur en details maar ook omdat ze heel lekker zitten en hebben ideale pasvorm voor Belle.

Uitgebreide collectie van NoNo shop je hier  |  www.nono.eu
Red-Rag schoenen voor meiden shop je hier  |  www.redrag.nl 

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply