Dé musthave van deze zomer: hippe sandaaltjes van Maison Mangostan

Verliefd. Helemaal verliefd ben ik op die schoenen. Eentje waarvan ik ben gaan kijken of die er toevallig ook in maat 37 is… maar helaas zijn deze uitsluitend voor de kindervoetjes! Dan neem ik er in ieder geval eentje voor Belle!

Het nieuwe unieke kinderschoenenmerk Maison Mangostan (opgericht door Andre Moreira) komt uit Spanje en is helemaal hip en hot deze zomer. De zomercollectie 2018 is helemaal in Boho style met een sportief tintje en wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Het merk is net anders dan alle andere kinderschoenmerken door het gebruik van materialen met uitstekende kwaliteit en aandacht voor kleine details. Vrolijke franjes, contrasterende stiksels, een espadrille zool, kleurrijke veters en dierenprints maken het merk opvallend en uniek. Een genot om naar te kijken! Naast de sandaaltjes en sneakers voor meiden in maat 25 t/m 33 zijn er ook super schattige eye-catchers voor de allerkleinste meisjes en jongens vanaf maat 21 t/m 24. Elk model schoenen uit de collectie is zo mooi dat je haast niet kan kiezen!

Samen met Belle hebben we de Guajava sandaaltjes gekozen. Een opvallend model in de boho/sportief stijl met een geweldige print. Sandaaltjes zijn gemaakt van 100% hoogwaardig leer en hebben de tofste veters ooit! Het zooltje is extra dik en gemaakt van zacht rubber. Hoe fashionable is dat!?

Helaas heeft de zomer lang op zich laten wachten en kunnen de sandaaltjes nog wel even in de kast blijven. Maar ze zijn geweldig om straks mee op vakantie te nemen en op het strand te dragen in combinatie met al die geweldige zomerse outfits uit Belle’s kast.

De uitgebreide collectie kinderschoenen van Maison Mangostan is te koop bij Little Legends online store.
www.littlelegends.nlDé musthave van deze zomer: hippe sandaaltjes van Maison Mangostan

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply