Every girl needs one perfect tutudress | b.Nosy ss18

Eindelijk kunnen we een beetje genieten van het mooie weer en na al die koude maanden in warme jassen en jurkjes met lange mouwen zijn we toe aan iets fleurigs en zomers!

Belle en Lotus hebben het afgelopen weekend de geweldige tutu jurkjes van b.Nosy uit de kast gehaald. De jurkjes komen uit de zomercollectie en matchen perfect op elkaar. Het is de twinstyle van b.Nosy, nét even anders dan anders: hetzelfde model maar dan in een andere kleur. En wat ik leuk vind is dat de door hun uitgekozen kleur perfect matcht bij hun karakters.

b.Nosy is opvallend, vrolijk, sportief en vooral alledaags. Een lekker zittend en makkelijke kledinglijn voor school of een kinderfeestje. Je shopt de zomer collectie 2018 van b.Nosy o.a. bij Kixx Online

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply