Belle 5 jaar | Het IJsprinsessen-kinderfeestje was geweldig

Wow, wat een mijlpaal, 5 jaar! Wat heeft Belle er lang naartoe geleefd en wat heeft ze enorm genoten van al die verrassingen en feestjes die we voor haar hebben georganiseerd.

Het was enorm leuk, ontroerend en vooral heel erg waanzinnig, het kinderfeestje van Belle met maar liefst 8 meiden bij ons thuis! De uitnodigingen werden al eerder uitgedeeld en alle meiden wisten dat er een echte IJsprinsessenfeestje op het programma zou staan. Wat het precies betekende en wat we gingen doen bleef een verrassing, voor Belle en haar vriendinnen.

Bij de aankleding van het feestje ging ik helemaal los bij de Bababoem store in het thema ‘Prinsessenfeest’ met de Meri Meri feestdecoraties, leuke pompons, helium ballonnen in roze en goud, prinsessenkroontjes en natuurlijk te gekke cupcake’s met roze toppings.

Het feestje vond bij ons thuis plaats op zaterdag tussen 10 en 14 uur en als eerste zijn we cupcakes gaan versieren en cadeautjes verstoppen. Kort erna werd er aan de deur geklopt en toen Belle de deur opende stond ze oog in oog, vol verbazing met de échte Elsa! Dat had ze nou echt totaal niet verwacht, wat een enorme verrassing! (Zelfs pappa pinkte een traantje weg). Alle meiden werden er stil van. Er werd gedanst en volop gepraat over Olaf en Anna en of Elsa echt kan toveren (maar ja, natuurlijk!). Elsa heeft zelfs een cadeautje voor Belle meegenomen.

Maar de IJsprinses kwam niet zomaar, ze ging namelijk bij iedereen ook een mooie glitters tattoo zetten en alle meiden werden prachtig geschminkt tot een vlinder of een regenboog. Wat kan ze dat mooi en wat hebben alle meiden al die tijd veel plezier gehad. Het weer was heerlijk zomers (de éérste lekkere dag van het jaar) dus daarom zijn we even naar de speeltuin gegaan, maar… er wachtte nog een verrassing om de hoek: De IJsprinses had namelijk een echte ijscokar bij zich en iedereen mocht een ijsje bij haar bestellen. De jarige Belle mocht een wens doen en een kaarsje uitblazen!

We hebben genoten en de meiden zullen het feestje nog zeker lang heugen!
De IJsprinses Elsa van Handle with Care events reist het hele land door om kleine meiden een onvergetelijke dag te bezorgen. Wees op tijd met de booking want ze heeft het echt heel druk. Het programma kun je zelf samenstellen en zelfs een Viana- of een piratenfeestje voor je laten verzorgen.
www.deijsprinses.nl


Credits: 
fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply