Beach please! Een musthave voor de zomer: UV-kinderkleding

Nog twee weken en dan hebben de kinderen hier in Den Haag dé welverdiende vakantie. Aan het weer zal het voorlopig niet liggen want er worden tropische temperaturen met veel zon verwacht.

Dat betekent dat we onszelf maar het belangrijkst onze kinderen goed tegen de zon moeten beschermen. Een goede kindvriendelijke zonnebrand crème, hoedjes, maar bovenal goede (zwem)UV-kleding.

Bijna elke kinderkledingcollectie heeft nu in de zomercollectie zwempakjes en shorts. Er zijn ook merken die enkel in UV-kleding gespecialiseerd zijn, zoals het Deense merk Petit Crabe.

In Nederland kan je bij de online shop StoereKindjes diverse merken van UV-kleding shoppen: van jongens shorts of meisjes zwembroekjes tot  zwemsuits. Ook verschillende tunieken (bijvoorbeeld degene in de witte ‘kleur’ van Snapperrock die Lotus aanheeft) welke een beschermfactor hebben zijn heel leuk voor een dagje strand: heel fijn en lichte stof gemaakt van luchtdoorlatende katoen die wanneer dit nat wordt nog steeds functioneert als UV-kleding.

Het meisjeszwempakje Blue Doplhin die Lotus op de foto’s aan heeft is van Petit Crabe en is gemaakt van ademende en sneldrogende Oeko-Tex weefsel en heeft een UPF 50+ beschermfactor.

www.stoerekindjes.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply