De nieuwe collectie van Lilliputiens: ‘Op stap!’

Ik ben al heel wat jaartjes verliefd op het vrolijke speelgoed en lifestyle kindermerk Lilliputiens: Het zijn veelzijdige producten en collecties met steeds weer de herkenbare figuurtjes en kleurtjes.

Van de nieuwe collectie van Lilliputiens ‘Op stap’ worden Belle en Lotus zo blij van! Voor Lotus heb ik een superhandige en stevige peuter rugzak gespot: Het formaat is dan ook echt ideaal voor de kinderopvang/peuterspeelzaal en de eerste kleuterklassen. De rugzak is voorzien van een soort coating, dus het wordt niet nat van de regen en vies worden mag gewoon want deze is gemakkelijk schoon te maken met een doekje. Het heeft twee handige grote vakjes en een beschrijfbaar label voor eigen naam en telefoonnummer. Wat Lotus zelf heel erg handig vindt is de sluiting aan de borst zodat ze de rugzak niet kan verliezen of afzakt van de rug. De sluiting maakt Lotus met haar 2,5 jaar heel graag open en dicht.

Voor Belle, die nu 5 jaar is heb ik iets compleet anders uit de nieuwe collectie gekozen, namelijk een toilettasje. Als we op vakantie gaan dan wil ze altijd haar eigen tasje met elastiekjes, haarborstel en natuurlijk wat nagellak en allerlei andere belangrijke ‘kleuterdingetjes’. Het tasje heeft een rits, een hangertje en een handvat zodat je die kan dragen of ophangen op de vakantiebestemming. Ohja, ideaal lijkt het mij voor op de camping als je in een apart gebouw moet douchen!

www.lilliputiens.be

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply