Onze favoriet onder de kinderschoenen: Naturino zomercollectie 2018

Belle en Lotus lijken net duizendpootjes met hun uitgebreide collectie aan schoenen. En ook deze zomer hebben we gekozen voor Naturino, een Italiaans merk met goede kwaliteit en pasvorm.

Naturino is één van ons lievelingsmerk uit de grote ketens van kinderschoenen: Deze namelijk zeer uitgebreide collectie voor verschillende leeftijden waarvan de kwaliteit waarvan ik als moeder zeker tevreden ben, ben ik bereid de prijs hiervoor te willen betalen.

Uit de nieuwe zomercollectie heeft Belle zelf een keuze mogen maken: zwarte gympen met vlinders en gouden details. Gympen gaan nooit uit de mode en kunnen zowel in zomer als in de winter gedragen worden. Deze hebben dan een net wat chiquere uitstraling en passen dus perfect onder allerlei jurkjes, maar ook onder shorts. De gympen komen uit de basiscollectie van Naturino en zijn gemaakt voor wat oudere kindjes die vaak rennen, klimmen en dus een stevigere pasvorm nodig hebben.

Voor Lotus heb ik leren ballerina’s uit de Falcotto collectie uitgekozen in één van haar favoriete kleurtjes: paars! Wat zijn ze leuk! Lotus kan die schoentjes ook zelf makkelijk aandoen en daarvoor is de klittenband ideaal.

Naturino kinderschoenen zijn verkrijgbaar in Nederland in veel winkels en online.
www.naturino.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply