Schoolvakantie: Vers fruit plukken bij Framblij

In de vakantie zijn er van die dagen dat je echt even niets te doen hebt en dan ga ik altijd opzoek naar leuke binnen en buiten activiteiten voor elke leeftijd. Hoe leuk is dat om in het zonnetje in de speeltuin van jouw zelf geplukte fruit kan gaan genieten? Laten we dat van de week nu zelf hebben ervaren bij de plaatselijke ‘plukkerij’ Framblij in Monster. Het is op maandagen, woensdagen, vrijdagen en zaterdagen tussen 10-12 uur en op zaterdag tussen 10-12 uur open waarbij je allerlei seizoen fruit kan plukken, proeven en natuurlijk opeten! Er is een kleine speeltuin en theehuisje bij. Voor de kleine kindjes kan voor een kleine bijdrage pony in een wei worden gereden.

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply