Sneak preview: De nieuwe winter collectie 2018 van Ninni-vi

Sneak preview: De nieuwe winter collectie 2018 van Ninni-vi

Het ligt nog niet in de schappen en jullie moeten dan echt nog een week wachten tot het in de winkels te koop ligt…, maar Belle mag alvast één van de leuke setjes van de nieuwe wintercollectie laten zien.
Ninni-vi is dit seizoen heel vernieuwend en bijzonder: Het nieuwe logo is origineel, moderner en speels. Er zijn tassen, sjaals, schoenen en baretten om zo een gehele look te maken. De collectie heeft nieuwe trendy frisse kleuren en opvallende prints met mooie details. Vanaf dit seizoen is de hele collectie ook te koop in de officiële Ninni-vi shop.

Belle heeft naar mijn mening een van de leukste setjes van Ninni-vi gekregen: Dit grijze rokje heeft een heel bijzondere stof, de longsleeve een opvallende roze kleur en de hals de zo geliefde roesels. De bekende sokken kunnen er natuurlijk ook in deze collectie niet aan ontbreken. Om de look een andere twist te geven is hier de baret en hiermee lijkt Belle net een Frans schoolmeisje. Het staat Belle zo onwijs leuk en speels en kan met gemak nu al in de zomer gedragen worden.

Ninni-vi valt dit seizoen wederom op maat, zeker bij het rokje en de shirtjes. Belle is 115 cm groot en het rokje is 110/116 en de longsleeve heb ik voor de zekerheid in 122/128 besteld, maar het kon zeker nog een maatje kleiner. De sokken zou ik bij twijfel een maat kleiner kiezen.

De wintercollectie 2018 van Ninni-vi is vanaf 23 augustus verkrijgbaar.
www.ninni-vi.co
m

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2017 minibelle.nl
Do not copy without my permission

 

Leave a Reply