Educatief speelgoed voor peuters van Lilliputiens

Ik hou hier zo ervan, educatief speelgoed en leerzame spelletjes voor kinderen…Lotus is net 3 jaar geworden en begint nu al veel cijfers te herkennen en te benoemen. Heel knap is dat! Het liefst zegt ze hele dag tegen iedereen dat ze al drie is en dat als ze volgend jaar vier is ze naar de basisschool gaat. Zo graag wil ze dat…

Van de week hebben we het telpaneel ‘Ik Leer tellen’ uit de nieuwe collectie van Lilliputiens thuis gekregen. Wat een tof ding is dat! Het paneel is gemaakt van stevig katoen met verschillende kleurtjes en prints erop. De cijfers zijn op een leuke en speelse manier erop gezet. Dikke kartonnen figuurtjes zijn met klittenband afgewerkt zodat het gemakkelijk erop en eraf kan. Het is ideaal voor kleuters die nog jong zijn en nog niet kunnen tellen. Bij elk cijfer hoort een andere vorm zodat ook dit gesorteerd kan worden. Met het telpaneel kan op de grond of hangend aan de muur gespeeld worden. En na het spelen hangen we deze altijd weer terug op een haakje aan Lotus’ slaapkamermuur.

Belle en Lotus spelen hier op hun eigen manier mee: Voor Belle is het iets waarmee ze  resultatief kan tellen op een speelse manier. Voor Lotus is het heel vaak het afhalen en terughangen op de juiste plaats en het benoemen van de cijfers. Soms gebruiken ze het zelfs als een kassa of ijssalon. En de 8 kartonnen snoepjes worden hier heel vaak in de speelgoed-kookpan gelegd voor de ‘snoepsoep’ voor pappa en mamma. Een eindeloze fantasie hebben die twee!

www.lilliputiens.be

 

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

 

 

Leave a Reply