Een dagje buiten: spelen, steppen, fietsen en genieten!

In de weekenden vinden we het fijn om lekker een paar uur naar het bos of de speeltuin te gaan. Hier in de buurt hebben we zo’n leuke plek waar je een mooie wandeling door het bos kan maken en af kan sluiten met een bezoekje aan de speeltuin / skatepark.

Zo zijn de Scheveningse bosjes een van onze favoriete pekken om een dagdeel door te brengen, waarbij je een lange boswandeling met de hond door een prachtige stuk bos kan combineren met een ruime opgezette speeltuin met veel zand en toestellen in de bosrijke omgeving waar kinderen lekker kunnen spelen. Belle en Lotus willen hier vaak naar toe ook omdat er een klein skateparkje aan vastzit. Daar kunnen ze dan met hun steps en loopfietsen heel hard van ramps afgaan en zelfs een paar kunstjes uithalen. Belle is een echte durfal; ze doet al van die gevaarlijke dingen. En Lotus vind het nog best wel spannend, maar probeert het wel omdat ze alles wil doen wat haar grote zus ook doet.

En nu met het koude weer kunnen ze eindelijk hun nieuwe roze sportieve winterjassen van The Harbour Kids aandoen. Wat ze zijn lekker warm gevoerd; water en winddicht! Ideaal voor zulke sportieve meiden als Belle en Lotus die vaker buiten te vinden zijn dan binnen. De winterjassen van The Harbour Kids zijn heel praktisch door hun handige wat langere lengte, de ritsen, zakken en een capuchon en zijn naast deze roze kleur ook in het blauw verkrijgbaar.

www.theharbourkids.com

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply