De leukste kinderpyjama’s voor de winter: Maxomorra

Wat een gezellige drukke maanden zijn dit en wat is het onwijs fijn om eens in zoveel tijd even een ‘niets doen’ dagje te hebben en lekker langzaam aan je dag te kunnen beginnen.

Heb weleens gehoord dat pyjama’s vaak worden gegeven als kerstcadeautje onder de boom. Ik vind het zelf ook een topcadeau voor kinderen! Belle en Lotus hebben de pyjama’s van Maxomorra al een paar weken en sindsdien willen ze echt het liefst de hele dag hierin lopen. Organic stof, comfortabele pasvorm en zoveel variatie van de verschillende printjes! Belle heeft degene met de roze vosjes en Lotus heeft die met de pauwen gekozen. Maar er zijn ook versies met bijvoorbeeld de gewilde eekhoorn print of voor jongens een met autootjes. Maxomorra is een topmerk als het gaat om organic basics met print!

November en december zijn altijd vrij drukke maanden met allerlei activiteiten en verplichtingen rondom Sinterklaas en Kerst. Het is heel erg gezellig, maar als er dan een dagje komt waarbij je geen ochtend rush hebt dan genieten we hier extra van. Lekker die kinderen de hele ochtend in hun pj’s laten lopen, cadeautjes openen en samen aan tafel ontbijten. Niets moet en alles mag dan op dat soort dagen!

Fijne feestdagen en geniet ervan!

Credits: fotografie ©minibelle.nl

Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2018 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply