Weekendje weg met het gezin naar het gezellige Brabantse recreatiepark ‘De Achterste hoef’

Wat een heerlijk, ontspannen en gezellig (jammer genoeg veel te korte) vakantie was dat! 

Afgelopen najaar zijn we uitgenodigd door het recreatiepark ‘De Achterste Hoef’ om een weekendje te komen logeren. We konden kiezen uit diverse mogelijkheden: een camperplek, een safari-tent (luxe camperen) of een luxe chalet. Zelf houden we enorm van luxe (glam)pings in Italië, maar in Nederland hebben we dit nog nooit uitgeprobeerd. Omdat het weer in Nederland nogal wispelturig is, hebben we voor de ‘veilige’ luxe chalet gekozen. Wat een luxe zeg, maar achteraf zou de safaritent ons ook zeker bevallen zijn!

Deze luxe chalet huisjes en safari-tenten van ‘De Achterste Hoef’ staan op een weiland, te midden van lekker veel ruimte met een klein plantsoen en een paar leuke kinderspeeltoestellen. Het huisje is uitgerust met twee slaapkamers waarbij het qua ruimte prima is voor ouders met 2 kinderen. Deze luxe bestaat ook uit airco, centrale verwarming, een vaatwasser, magnetron, twee televisies en iedere ochtend een heerlijke Nespresso koffie.

We hebben ons amper in het huisje opgehouden, want het weer was geweldig: warm en zonnig en dus zijn we elke dag op pad gegaan of naar het meer of het zwembad geweest. Het zwembad is onlangs gerenoveerd en heel erg schoon: met een binnen- en buiten-, diep- en peuterbad. Het water is ook lekker verwarmd! Het meertje is met helder water ideaal voor de kleintjes want er is een groot stuk waar het water niet heel diep is. Ook geweldig is het speeltuintje en het zandstrand.

In de middag en avond kan je een mooie wandeling maken door het park: de twee rustige lama’s bezoeken; een winkeltje met aardig wat producten en vers brood; een minigolf baan; een grote speeltuin met een enorme trampoline of bij minder goed weer een indoorspeeltuin!
In het weekend rijdt er ook een leuk gratis treintje over de camping en in het restaurant van de recreatiepark kan je heerlijk dineren met je kinderen waarbij de speeltuin dichtbij is!

In de omgeving zijn er verschillende wandel- en fietsroutes. Een boeren ijssalon Fabor (10min rijden) in ook echt een aanrader! Tijdens het verblijf krijg je een dikke map waarin alles staat beschreven waaronder de dingen die kan gaan bezichtigen in de omgeving.

We hebben supergenoten en komen zeker nog een keertje terug!

Wil je ook zo'n leuk midweek of weekendje weg beleven? Tot en met 29 september 2019 bij gebruik van de actiecode 'MINIBELLEKAMPEERT' krijg je 10% korting op een accommodatie en 15% korting op kamperen (ook tijdens het hoogseizoen).
* deze korting kan niet gebruikt worden icm een kortingskaart. Te gebruiken op de website of telefonisch te melden bij het boeken. De korting geldt niet op toeristenbelasting, lakenpakket of eindschoonmaak.

*In samenwerking met de Achterste Hoef
Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2019 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply