Gespot: de nieuwe gratis Efteling Kids app

De herfstvakantie is bij ons aangebroken en hebben we wat leuke uitstapjes in de agenda staan.  Maar als het slecht weer is wordt hier thuis naast het knutselen, spelen en tekenen, ook filmpjes aangezet of een leuke leerzame app. We hebben nu de nieuwe Efteling Kids app ontdekt. Vol leuke spelletjes, puzzeltjes, kleurplaten, films, foto’s en weetjes. Wat ze hieraan het leukst vinden is de interactieve plattegrond met attracties. Zo kan je in een echte enge achtbaan zitten gewoon thuis op de bank. Spannend! Ook kan rechtstreeks vanuit de app geluisterd worden naar de Efteling Kids Radio.

Belle en Lotus zijn echte fans van de Efteling. We zijn hier de afgelopen paar jaar niet geweest, maar ze hebben het vaak over het park, wat daar allemaal te doen is en wanneer we nou weer eens een keertje gaan!
Nou binnenkort dus! Voor nu kunnen we alvast de sfeer gaan proeven en beleven.

De app is zeer geschikt voor kinderen van 3-6 jaar, zonder reclame en gratis te downloaden via Google Play en de App Store van Apple. De app is voorzien van een volumeknop en een timer. Dus mag je kind elke dag een half uurtje op de smartphone of tablet? Even de timer instellen en de app stopt automatisch na de ingestelde tijd.

 

 

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2019 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply