Online kinderkledingwinkel tip: SchattigeBabykleertjes.nl

Nu hebben we zelf geen babietjes meer, maar bij deze online-shop kun je zeker ook voor grote kids slagen! Diverse bekende merken voor kleertjes en schoenen zijn hier te vinden.

Belle en Lotus mochten beiden hun eigen outfits uitkiezen en samenstellen. Ik vind het prachtig te zien hoe ze van diverse merken ook een geslaagde mix&match kunnen maken.

SPORTIEVE LOOK:
Lotus vind glamour en glitter met een sportief tintje het leukst in haar outfits. En Belle houdt de laatste tijd meer van stoer en slim fit leggings. Nu is er zoveel keus bij SchattigeBabykleertjes.nl dat je hier wel urenlang rond kan neuzen.

Samen met de meiden hebben we (vind ik zelf) superleuke outfits uitgekozen: Belle heeft een legging gekozen van een prachtige stof en leuke print van Quapi met een stoer nepleren jasje. Het shirtje met een panterprint daaronder is van Moodstreet. Lotus koos voor een Quapi sportbroek en trui met heeeeel veel glitters en een heerlijk aaibaar rood gilletje.

SCHATTIGEABYKLEERTJES.NL:
Een leuke webshop met een breed assortiment aan hippe kleertjes voor baby’s en kids. Alle orders worden snel verstuurd en er is een mogelijkheid om achteraf te betalen. Retourneren is ook gratis!

www.schattigebabykleertjes.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2019 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply