Prachtig Zeeland: rust en stilte in de natuur

Hebben jullie wel eens behoefte aan een ontspannende, luxe vakantie? Aan de rand van het Veerse meer in Zeeland, vlakbij het dorpje Kamperland ligt Largo Domein het Camperveer. Uitermate geschikt voor gezinnen die rust en luxe opzoeken.

Hier kun je genieten van de natuur en rust er omheen. Een nieuw appartementencomplex Villa Helena heeft een prachtig uitzicht op het natuurgebied en het Veerse Meer. Deze luxe appartementen zijn stijlvol ingericht en zijn voor 4 of 6 personen.

We hebben de Kerst in een penthouse van Villa Helena doorgebracht. Er ontbrak letterlijk aan helemaal niets! Alle luxe die we gewend zijn in ons eigen huis was er en nog meer: heerlijke verse koffie, een heet waterkraan, luxe boxsprings, Netflix, een grote gezellige open keuken, vloerverwarming en op elke slaapkamer een badkamer, alles was aanwezig. We hebben zoals gewoonlijk de helft van ons huis naar de vakantiebestemming toe gesleept, maar dat bleek achteraf meer dan overbodig.

Je zit letterlijk middenin de natuur: in de ochtend kon je genieten van de rust en het mooie uitzicht vanuit het slaapkamerraam. Bij mooi weer kan je nog gebruikmaken van het grote dakterras. Een klein stukje met de auto of lopend zit je aan het Veerse Meer en kan je een wandeling maken in het natuurgebied De Schotsman. In het gebied komen Schotse hooglanders, konijnen, vossen en veel soorten roofvogels voor.

Largo Domein het Camperveer ligt perfect gelegen voor uitstapjes naar Middelburg, Veere, Domburg en verder. Tijdens de kerstvakantie is Middelburg prachtig met alle lichtjes, gezelligheid en de schaatsbaan! Er zijn ook veel leuke hotspots als je met de kinderen gaat zoals het Klok’uus speelparadijs met een eetgelegenheid; Kindercafe ‘t Lokaaltje en speeltuin De Jonge Johannes in Middelburg; Vuurtoren ‘t Lage Licht in Westkapelle; Het Arsenaal in Vlissingen; Tropical Zoo en natuurlijk het brede zandstrand van Domburg.

Largo Domein het Camperveer Veerse Meer is ideaal ook als uitvalsbasis voor fietsroutes en boottochten. Er zijn ook diverse zwemmogelijkheden: het Veerse Meer, maar ook enkele warme overdekte zwembaden.

www.largo.nl

Credits: fotografie ©minibelle.nl
Creative Commons-Licentie
All images copyright © 2016-2020 minibelle.nl
Do not copy without my permission

Leave a Reply